Raiul Copiilor in Aqua Magic
 • Petreceri si aniversari

  Iti doresti cea mai reusita petrecere cu prietenii de ziua ta? Iti propunem un plan: Basculeaza prietenii in parc la AQUA MAGIC unde prin foarte multe surprize si distractie ii vei uimi, insa cel mai uimit vei fi chiar tu pentru ca inca de la intrarea in parc iti oferim 50 % din taxa de acces pentru consumatie!!! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic: 0241.83.83.11 sau prin e-mail: marketing@aqua-magic.ro

 • Aqua Dance Kids

  Muzica si dansul se simt cu sufletul…chiar daca muzica nu este dans, simti cum sufletul iti pluteste in alte sfere. Dansul amplifica puterea muzicii, simti ca nu-i poti rezista, te lasi purtat de aripi nevazute, simti ca traiesti. Vino alaturi de noi in apa, unde muzica , dansul, apa si soarele iti vor aduce buna dispozitie.

 • Miss Aqua Magic

  Concursul nostru pentru copii are muzica, dans, parada modei, premii, surprize si voie buna. Aici se pot remarca frumusetea, talentul si norocul! La incheierea concursului se vor acorda premiile, se vor face fotografii . Fotografia este singurul mod de a pastra timpul in loc, singura modalitate de a tipari momente care peste un timp vor deveni amintiri.

 • Karaoke

  Pentru ca ne dorim sa oferim copiilor o zi intreaga de distractie, o zi de vacanta pe care sa nu o poata uita, pregatim pentru ei activitati si concursuri care vor aduce mii de zambete pe chipurile micutilor.

 • Baby Pool

  Are o suprafata de 330 mp, adancimea apei de maxim 20 cm si se remarca prin multitudinea de mini-tobogane, piscine buclucase si personaje din povesti.

 • Water Playground

  Un loc de joaca special amenajat pentru copii, format din piscine si tobogane multiple pe o suprafata de 875 mp si adancimea apei de 40 cm. Aici se pot juca cu apa si in apa cat poftesc