Pentru că ... Zgomotos şi colorat, vesel şi plin de însufleţire, o adevărată minune a distracţiei estivale, Parcul Acvatic Aqua Magic din Mamaia este cunoscut tuturor de peste zece ani. Deja un element obişnuit al peisajului contemporan din staţiunea Mamaia, nu există copil să nu fi încercat toboganele şi piscinele, turist sau de-al locului, să nu-şi dorească măcar o dată să cunoască Parcul Acvatic Aqua Magic. Filosofia lui e simplă dar plină de înţeles şi simţire „Toată lumea râde, cântă şi dansează!”. Dacă ai intrat în lumea colorată şi veselă Aqua Magic, un zâmbet mare cât o vară te -nsoţeşte toată ziua, cânţi şi dansezi cât te ţin puterile, te relaxezi şi uiţi că ai avut probleme vreodată sau că ai luat note nepotrivite la şcoală. Efectul e Magic, ţi se implinesc visele, îţi creează dependenţă precum ciocolata de casă a mamei.
De cum intri în Parcul Aqua Magic eşti întâmpinat de Aqua...Prinţesa Aqua, cu soare şi stele de mare în păr, cu pielea un albastru ca cerul fară nori, zâmbitoare şi oacheşă, imbrăcată adecvat pentru înnot şi scufundări şi pregătită mereu să însoţească toţi copiii în marea aventură într -o lume magică.
Pentru cei mici, mici de tot există o piscină mare cât Ţara Bucuriei, unde mini toboganele zglobii, personajele din poveşti, balena albastră, delfinii jucăuşi, pescăruşii şi sirenele stau în apă până la glezne şi se bucură de soare. Mămică, tătic sau bunic, stai liniştit toată ziua căci micuţul tău şi -a făcut o mulţime de prieteni cu care îşi petrece timpul.

Toboganele, multe, diverse, zâmbitoare şi jucăuşe, albastre, galbene, roşii, îşi ocupă locul în fiecare dimineaţă în spaţiul special amenajat pentru copii şi aşteaptă nerăbdătoare chiotele acestora. Te poţi juca aici cât pofteşti, te răsuceşti, te bălăceşti precum broscuţele din iaz., fără grija părinţilor care pot face plajă sau pot savura o băutură rece.

Multislide, toboganul de opt metri înălţime te aşteaptă împreună cu trei prieteni să concuraţi pentru cea mai rapidă aterizare în piscină, iar Space Bowl -ul, toboganul pâlnie oferă cele mai tari senzaţii. Mega Pipe, cât trei anaconde la un loc, curbat şi neliniştit, roşu de furie te -mpinge în mare viteză spre piscină, iar Twister concurează cu el, luptându -se pentru supremaţia în parc. Kamikaze este toboganul rezervat pentru cei mai curajoşi, copii mai mari care sunt pregătiţi să înfrunte o coborâre bruscă, de neuitat, Super Crater îţi arată lumea de la înălţime şi numai cu un colac, mândru şi umflat în pene poţi coborî. Altă armată de colace te aşteapă şi la Turboslide, iar la Black Hole afli că universul e mai mare decât ţi -ai închipuit.
Ai obosit şi vrei o relaxare inedită, barul acvatic din piscina mare te aşteaptă cu sucuri de fructe, îngheţată, ciocolată aşa că, insoţit de un frăţior mai mare, te bălăceşti, te odihneşti şi te răcoreşti în acelaşi timp. Apoi, dai o tură pe Râul leneş, unde te laşi plimbat prin tot parcul de un colac educat să te ghideze şi să -ţi arate întreaga poveste Aqua Magic.
După o relaxare binemeritată, ringul cu jeturi te trezeşte din picoteală şi te antrenează cu muzică şi concursuri pentru toate vârstele, iar la scena mică atmosfera e încinsă de spectacole, karaoke, baloane şi jucării. Dacă ai talent şi lumea întoarce capul după tine atunci e musai să participi la concursurile zilnice de Miss şi Mister Aqua Magic unde premiile le va oferi chiar Prinţesa Aqua.
Şi ca să nu pierzi vremea, ca un copil magic ce eşti, laşi părinţii la şezlong, la restaurant sau bar şi o iei de la capăt până la lăsarea serii. Parcul nu se închide dar trebuie să se odihnească aşa că se pregăteşte de culcare...toboganele ramân cuminţi la locul lor, piscinele se potolesc din agitaţie, magazinele de jucării închid şi ele ochii, Prinţesa Aqua îşi ia rămas bun de la copii şi stinge toate luminile colorate.
Mâine începe o nouă zi şi sunt o mulţime de motive pentru care merită să vii sau să revii în Parcul Acvatic Aqua Magic. Mare sau mic, bunic sau pitic, fetiţă sau băieţel râzi, cânţi şi dansezi, aşa cum nici nu visezi te distrezi în lumea Aqua Magic!