Pentru că ... Zgomotos şi colorat, vesel şi plin de însufleţire, o adevărată minune a distracţiei estivale, Parcul Acvatic Aqua Magic din Mamaia este cunoscut tuturor de peste zece ani. Deja un element obişnuit al peisajului contemporan din staţiunea Mamaia, nu există copil să nu fi încercat toboganele şi piscinele, turist sau de-al locului, să nu-şi dorească măcar o dată să cunoască Parcul Acvatic Aqua Magic. Filosofia lui e simplă dar plină de înţeles şi simţire „Toată lumea râde, cântă şi dansează!”. Dacă ai intrat în lumea colorată şi veselă Aqua Magic, un zâmbet mare cât o vară te -nsoţeşte toată ziua, cânţi şi dansezi cât te ţin puterile, te relaxezi şi uiţi că ai avut probleme vreodată sau că ai luat note nepotrivite la şcoală. Efectul e Magic, ţi se implinesc visele, îţi creează dependenţă precum ciocolata de casă a mamei.
De cum intri în Parcul Aqua Magic eşti întâmpinat de Aqua...Prinţesa Aqua, cu soare şi stele de mare în păr, cu pielea un albastru ca cerul fară nori, zâmbitoare şi oacheşă, imbrăcată adecvat pentru înnot şi scufundări şi pregătită mereu să însoţească toţi copiii în marea aventură într -o lume magică.
Pentru cei mici, mici de tot există o piscină mare cât Ţara Bucuriei, unde mini toboganele zglobii, personajele din poveşti, balena albastră, delfinii jucăuşi, pescăruşii şi sirenele stau în apă până la glezne şi se bucură de soare. Mămică, tătic sau bunic, stai liniştit toată ziua căci micuţul tău şi -a făcut o mulţime de prieteni cu care îşi petrece timpul.

Toboganele, multe, diverse, zâmbitoare şi jucăuşe, albastre, galbene, roşii, îşi ocupă locul în fiecare dimineaţă în spaţiul special amenajat pentru copii şi aşteaptă nerăbdătoare chiotele acestora. Te poţi juca aici cât pofteşti, te răsuceşti, te bălăceşti precum broscuţele din iaz., fără grija părinţilor care pot face plajă sau pot savura o băutură rece.

Multislide, toboganul de opt metri înălţime te aşteaptă împreună cu trei prieteni să concuraţi pentru cea mai rapidă aterizare în piscină, iar Space Bowl -ul, toboganul pâlnie oferă cele mai tari senzaţii. Mega Pipe, cât trei anaconde la un loc, curbat şi neliniştit, roşu de furie te -mpinge în mare viteză spre piscină, iar Twister concurează cu el, luptându -se pentru supremaţia în parc. Kamikaze este toboganul rezervat pentru cei mai curajoşi, copii mai mari care sunt pregătiţi să înfrunte o coborâre bruscă, de neuitat, Super Crater îţi arată lumea de la înălţime şi numai cu un colac, mândru şi umflat în pene poţi coborî. Altă armată de colace te aşteapă şi la Turboslide, iar la Black Hole afli că universul e mai mare decât ţi -ai închipuit.
Ai obosit şi vrei o relaxare inedită, barul acvatic din piscina mare te aşteaptă cu sucuri de fructe, îngheţată, ciocolată aşa că, insoţit de un frăţior mai mare, te bălăceşti, te odihneşti şi te răcoreşti în acelaşi timp. Apoi, dai o tură pe Râul leneş, unde te laşi plimbat prin tot parcul de un colac educat să te ghideze şi să -ţi arate întreaga poveste Aqua Magic.
După o relaxare binemeritată, ringul cu jeturi te trezeşte din picoteală şi te antrenează cu muzică şi concursuri pentru toate vârstele, iar la scena mică atmosfera e încinsă de spectacole, karaoke, baloane şi jucării. Dacă ai talent şi lumea întoarce capul după tine atunci e musai să participi la concursurile zilnice de Miss şi Mister Aqua Magic unde premiile le va oferi chiar Prinţesa Aqua.
Şi ca să nu pierzi vremea, ca un copil magic ce eşti, laşi părinţii la şezlong, la restaurant sau bar şi o iei de la capăt până la lăsarea serii. Parcul nu se închide dar trebuie să se odihnească aşa că se pregăteşte de culcare...toboganele ramân cuminţi la locul lor, piscinele se potolesc din agitaţie, magazinele de jucării închid şi ele ochii, Prinţesa Aqua îşi ia rămas bun de la copii şi stinge toate luminile colorate.
Mâine începe o nouă zi şi sunt o mulţime de motive pentru care merită să vii sau să revii în Parcul Acvatic Aqua Magic. Mare sau mic, bunic sau pitic, fetiţă sau băieţel râzi, cânţi şi dansezi, aşa cum nici nu visezi te distrezi în lumea Aqua Magic!

Parcul Acvatic Aqua Magic este primul parc de distracţii acvatice din Romania! Cine a vizitat măcar o dată acest parc ştie despre ce vorbesc. Generaţii întregi de copii i- au trecut pragul, turişti de toate vârstele, din ţară şi din străinătate s -au bucurat de vacanţe cu mult soare, apă, tobogane... Nu te poţi hotărî ce e mai plăcut, să te avânţi pe toboganele înalte, cu viteză maximă sau să te laşi purtat de un colac pe râul leneş ce te împinge agale spre relaxare. Poţi să le faci pe toate, ai o zi întreagă la dispoziţie, iar a doua zi o poţi lua de la capăt. Nu trebuie să fii copil ca să te bucuri, zâmbetul nu e un lux, aici în parc e ceva obişnuit, zâmbeşti, cânţi, dansezi. Nu te plictiseşti niciodată, întotdeauna e ceva nou de făcut şi apoi, totul iţi creează adicţie, una plăcută şi permisă, chiar recomandată tuturor.

Sunt o mulţime de motive pentru care trebuie să vii în Parcul Acvatic Aqua Magic şi la fel de multe pentru care trebuie să revii zi de zi, an de an, fie că esti copil sau adult. Cele mai aventuroase tobogane le găseşti în Aqua Magic, de la toboganele neastâmpărate pentru copii la tumultoasele şi curajoasele tobogane pentru cei mari, Multislide, River Ride, Space Bowl, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Super Crater, Turboslide, Black Hole, iar noul sezon estival 2015 a adus surprize îndrăzneţe. Nici piscinele nu sunt mai prejos, Baby Pool, buclucaşă spune o mulţime de poveşti copiilor mici, iar copiii mai mari au un loc de joacă special amenajat, format din tobogane multiple şi o piscină pe măsură, veselă şi colorată. Piscina mare te desfată toată vara, înnoţi, faci scufundări, te relaxezi şi dacă vrei poţi să te retragi la Aqua Bar, un bar acvatic plasat în această piscină, unde, după pofta inimii, savurezi cocktailuri, îngheţată...

La restaurantele şi terasele din incinta parcului un prânz bun şi sănătos e la îndemâna oricui, băuturi reci pentru cei mari, sucuri de fructe pentru copii. Două scene pentru spectacole, concerte şi concursuri fac în fiecare an deliciul turiştilor. Una mică, pentru copii, creează atmosferă de basm, animaţie şi bucurie, cealaltă, scena mare găzduieşte impresionante spectacole de muzică şi dans, iar la ringul cu jeturi de apă dansezi cât te ţin picioarele. Şi cum nu poţi pleca din Parcul Acvatic Aqua Magic fără un suvenir, ai la dispoziţie spaţii comerciale din care le poţi achiziţiona, pe lângă  jucării, echipamente de plajă şi apă, prosoape, pălării şi alte produse inscripţionate marca Aqua Magic.