Atractii Aqua Magic
 • 1. Water Playground

  Un loc de joacă special amenajat pentru copii, cu o suprafaţă de 1400 mp, format din piscine şi tobogane multiple, unde adâncimea apei este de 40 cm

 • 2. Baby Pool

  O piscină pentru copii, cu o suprafaţă de 800 mp, adâncimea apei de maxim 20 cm, se remarcă prin multitudinea de mini-tobogane colorate, personajele din poveşti, balena albastră, delfinii jucăuşi, broscuţele ţestoase, pescăruşi, caracatiţa care îi însoţesc pe copii în marea aventură într-o lume magică.

 • 3. Relax Pool

  Este locul preferat al tuturor, o evadare răcoritoare atunci când razele soarelui încing atmosfera. Piscina este opţiunea ideală pentru a-ţi petrece zilele însorite de vară, într-o atmosferă de vacanţă, cocktail-uri gustoase, armonie şi muzica…toate acestea te vor scoate din monotonia de zi cu zi oferindu-ţi clipe de neuitat

 • 4. Multislide

  Multislide te invită să concurezi alături de 3 prieteni pentru cea mai rapidă aterizare în piscine. Plecarea se face de la 8 metri înălţime, pe o lungime de 41 metri şi indiferent cine câştigă, distracţia este garantată!

 • 5. River Ride

  River Ride este o experienţă spectaculoasă, o atracţie care garantează bucuria fiind cel mai larg circuit canion cu diametrul de 1700 mm, înălţime de plecare de 5 metri şi o lungime de rulare de 50 metri.

 • 6. Space Bowl

  Space Bowl îţi oferă trei senzaţii diferite într-un singur tobogan; la început o alunecare rapidă de la o înălţime de 11 metri printr-un tobogan tubular, apoi vei ajunge inr-o pâlnie imensă unde cu ajutorul puterii centrifugale te vei învârti într-un cerc, după care, prin cădere liberă vei ateriza într-o piscină cu o adâncime de 2 metri.

 • 7. Mega Pipe

  Un tobogan curbat şi neliniştit, destinat celor care au mania vitezei şi plăcerea curbelor; se prezintă ca un tub închis, cu diametrul de 800 metri, pleacă de la o înălţime de 11,4 metri şi rulează pe o lungime de 45 metri.

 • 8. Twister

  Îţi oferă răsuciri, încolăciri, alunecare rapidă şi adrenalină cât cuprinde în două tuburi împletite, de culori diferite, cu diametrul de 800 mm, pleacă de la o înălţime de 11,4 metri şi are o lungime de rulare de 50 metri.

 • 9. Kamikaze

  Kamikaze este expert în crearea senzaţiilor tari, fiind rezervat pentru cei mai curajoşi! Cu un tub deschis, de o lăţime de 700 mm, coboară brusc de la o înălţime de 11,4 metri şi rulează în continuare pe o lungime de 50 metri iar configuraţia sa asigură o aterizare uşoară şi în maximă siguranţă. Acest tobogan de adrenalină este unul din favoritele waterpark-urilor.

 • 10. Turboslide

  Dacă viteza este aceea care îţi produce cea mai mare cantitate de adrenalină, aruncă-te într-un  tub închis, de culoare roşie , cu diametrul de 800 mm care pleacă de la o înălţime de 11 metri , 50 metri de rulare în care face o buclă, după care treci printr-un tub transparent cu cădere în piscina de aterizare.

 • 11. Black Hole

  Black hole este tubul complet închis, circular, cu diametrul de 1400 mm, care pleacă de la o înălţime de 10 metri, în care ai voie să aluneci numai cu colac şi care îţi oferă o lungime de rulare de 70 metri. Black hole este cel mai popular tobogan, un amestec de viteză şi distracţie care oferă o experienţă incredibilă.

 • 12. Super Crater

  Super Crater îţi oferă întotdeauna o plimbare extraordinară! Vezi lumea de la 11 metri înălţime şi aluneci lent printr-un tub închis cu diametrul de 1400 mm, după care viteza creşte şi te aruncă în gigantul crater unde forţele gravitaţionale preiau controlul, te învârți în cerc, apoi cobori în craterul mijlociu care te conduce spre aterizare.

 • 13. Side Winder

  În Aqua Magic Mamaia găseşti singurul tobogan Side Winder din România! Această atracţie a fost dezvoltată pentru amatorii de distracţii maxime care caută experienţe de mare viteză, pleacă de la o înălţime de 14 metri, oferind senzaţii unice de cădere liberă!

 • 14. Plute

  Ia-ţi un prieten şi întrece-te cu el pe plute; chiar dacă nu o să câştigi te vei distra pe cinste!

 • 15. Lazy River

  Lazy river este cel mai bun ghid din Aqua Magic, având o lungime de 360 metri, 3 metri lăţime, adâncime de 1,3 metri, comunică cu toate piscinele şi îţi arată întreaga poveste a parcului în cel mai relaxant mod.

 • 16. Aqua Dance

  Dansul îţi impune acea stare de joc, de liber acces pe tărâmul imaginaţiei, unde totul este posibil prin improvizaţie, unde problemele îţi par mai altfel, unde stereotipurile şi blocajele se pierd în varietatea posibilităţilor şi acea stare de deschidere spre ceilalţi .

 • 17. Scena Mica

  Atmosfera la scena mică este animată prin spectacole, concursuri, baloane şi premii. Oferim copiilor bucurie din belşug.

 • 18-19. Terase

  Profilul restaurantelor din parcul nostru a fost ales fără ezitări din dorinţa clienţilor de a servi feluri tradiţionale aşa cum le serveau acasă la bunici. Restaurantele noastre vă pun la dispoziţie cele mai gustoase mâncăruri însoţite de calitate la cele mai mici preţuri. Toate acestea sunt servite într-un décor plin de culoare.

 • 20. Bar Acvatic

  Barul acvatic combină răcoarea apei din bazin cu cocktail-uri savuroase. Puteţi sta pe unul din scaunele situate sub apa din bazin iar senzaţia este unică şi relaxantă sau pe terasa special amenajată în incinta barului. Aqua bar vă pune la dispoziţie băuturi răcoritoare, cocktail-uri alcoolice şi nonalcoolice, asortate cu muzică şi voie bună.

 • 21. Baldachine

  Relaxare maximă după o perioadă istovitoare! Baldachinele te îmbie cu un aer oriental oferindu-ţi o oază de linişte într-un peisaj exotic.

 • 22. Jacuzzi

  Unul dintre cele mai plăcute şi relaxante moduri de a-ţi petrece timpul în parcul Aqua Magic, este să te laşi mângâiat şi masat de bulele de aer din bazinele “Jacuzzi”, masaj care se poate combina cu savoarea cocktail-ului preferat. Bazinele au o capacitate de 7 persoane fiecare.Terapia prin jacuzzi oferă pielii îngrijirea mult râvnită și te ajută  să îți regăsești starea de bine.